Τελευταίες Ειδήσεις

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στα βραβεία του ΕΒΕΑ ο Κώστας Σκρέκας


Την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκπροσώπησε στην τελετή των βραβείων του ΕΒΕΑ για το 2023, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.


Η στήριξη του Τρικαλινού Υπουργού στον επιχειρηματικό κόσμο είναι εμφανής και έμπρακτη, με μια σειρά μέτρων που προωθούν την επιχειρηματικότητα και λειτουργούν εν τέλει προς όφελος της οικονομίας και των πολιτών.


Ο Κώστας Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


 «Θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο του ΕΒΕΑ και όλο το Δ.Σ. για το σπουδαίο έργο τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την εξαιρετική εκδήλωση των Βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπου εκπροσώπησα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Η Ελλάδα πέρασε μέσα από πολλαπλές κρίσεις. Με ισχυρή πολιτική βούληση, όμως, δημιουργήσαμε ένα ασφαλές πολιτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, ώστε να αναπτύσσονται πιο εύκολα νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Σχεδιάζουμε νέα αναπτυξιακά εργαλεία, τα οποία θα βοηθήσουν το σύνολο του επιχειρηματικού κλάδου να αναπτυχθεί, με στόχο την επαναβιοχανοποίηση της χώρας μας, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.