Τελευταίες Ειδήσεις

WORLD LUXURY TRAVEL AWARDS 2023: Τη μεγαλύτερη διάκριση που δόθηκε ποτέ σε τουριστικό γραφείο των Μετεώρων έλαβε το Meteora Thrones – Travel Center !




Παγκοσμίου εμβέλειας διάκριση για το Meteora Thrones – Travel Center καθώς απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Regional Travel Agency” , Νοτίου Ευρώπης των World Luxury Travel Awards για το 2023.

Συμμετοχή στα κορυφαία βραβεία στο χώρο του τουρισμού , γνωστά και ως τα «Όσκαρ του Τουρισμού» ,  είχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

O θεσμός World Luxury Travel Awards διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια επιβραβεύοντας την Ελίτ της τουριστικής βιομηχανίας. Τα αυστηρά κριτήρια , ο τεράστιος ανταγωνισμός και η μεγάλη απήχησή τους, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τα κορυφαία βραβεία του κλάδου.

Το Meteora ThronesTravel Center συνεχίζει να παρέχει κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες των Μετεώρων συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας και στην προβολή των Μετεώρων , ένα νέο Παγκόσμιο προορισμό με τεράστια ανάπτυξη κάθε χρόνο.

 

VIDEO LINK : https://youtu.be/qn0svL8VLzA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.