Τελευταίες Ειδήσεις

Γενικός Γραμματέας στο Δήμο: Η Κρίσιμη Επιλογή του Δημάρχου


Αγαπητέ κύριε Λευτέρη Αβραμόπουλε,


Σας συγχαίρω θερμά για τη νέα θητεία σας ως Δήμαρχος, ενώ παράλληλα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια φιλική συμβουλή σχετικά με τη σημαντική θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ο Γενικός Γραμματέας αποτελεί το δεξί χέρι του Δημάρχου και έχει κρίσιμο ρόλο στην ομαλή λειτουργία της δημοτικής διοίκησης. Οφείλει να είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης και εμπειρίας, ικανό να αναλαμβάνει τον συντονισμό των υπηρεσιών και να απαλλάσσει το Δήμαρχο από τον όγκο των διοικητικών υποθέσεων.

Σας προτείνω να εξετάσετε την πιθανότητα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του Γενικού Γραμματέα, και σας παραθέτω το όνομα του κυρίου Κώστα Πρεβέντη. Πρόκειται για ένα άτομο με μεγάλη πολιτική πορεία, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του με τη συμβολή του σε πολλά πεδία.

Η εμπειρία του κυρίου Πρεβέντη στην πολιτική και η γνωριμία του με τον υπηρεσιακό μηχανισμό του δήμου θα μπορούσαν να καταστήσουν εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και της διοίκησης.

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να εξασφαλίσετε όχι μόνο την αποτελεσματική υλοποίηση της πολιτικής σας, αλλά και τη διατήρηση ενός ισχυρού διακυβερνητικού συστήματος που θα υποστηρίζει τις προτεραιότητές σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη θητεία σας και είμαι πεπεισμένος ότι, με τις σωστές  και σοφές επιλογές, θα φέρετε θετικές αλλαγές στον τόπο μας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Βαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.