Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Τρικάλων


Ξεπέρασε το 70% σε ποσοστά, η συμμετοχή των γιατρών των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγεία του νομού Τρικάλων, κατά την διάρκεια τη σημερινής απεργίας των υγειονομικών για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο.

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων λειτούργησε σήμερα μόνο με τις εφημερίες,  ώστε να αντιμετωπιστούν έκτακτα και σοβαρά περιστατικά υγείας, ενώ όλο το υπόλοιπο προσωπικό συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση.

Με το σύνθημα «Έχουμε ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια της αντοχής μας, δεν αντέχουμε άλλο, διεκδικούμε όλα αυτά που μας ανήκουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερη παροχή υπηρεσιών σε κάθε ασθενή», οι γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 στο χώρο έξω από το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Τρικάλων, διεκδικώντας δυναμικά την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ομιλητές στην απεργία ήταν ο Πρόεδρος των γιατρών του Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας του νομού Βάιος Τάσιος, καθώς και η Γραμματέας Εύα Πατρίκαλου.

«Διεκδικούμε τον διπλασιασμό των κλινών, τον διπλασιασμό του προσωπικού και τον διπλασιασμό του μισθού μας, δεν πάει άλλο με την υποστελέχωση στα Νοσοκομεία. Δεν μπορεί ένας γιατρός να κάνει την δουλειά που αντιστοιχεί σε τρεις», έκαναν λόγο οι απεργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.