Τελευταίες Ειδήσεις

Αγγελική Μπαντέκα: Δίνει αγάπη και εισπράττει στήριξη από τους συνδημότες





Συντροφιά με αγαπημένους φίλους βρέθηκε η Αγγελική Μπαντέκα σήμερα στον Κονισκό , Γερακάρι,Αχελινάδα , Μαυρέλι, Λογγά , Καλοχώρι.

Η καταξιωμένη οικονομολόγος, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο συνεχίζει ακούραστα τον προεκλογικό της αγώνα για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του Δήμου που επιθυμεί να αναβαθμιστεί και να προοδεύσει.

Και φυσικά δεν παρέλειψε να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα του τόπου τους που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων και αποτρέπουν τους νέους να μείνουν στον τόπο τους.
Η εγκατάλειψη  και η προσωπική προσπάθεια των κατοίκων για τα χωριά τους είναι ολοφάνερη όπως δηλώνει η ίδια επισημαίνοντας πως το μόνο που ξεχώριζε είναι η απαράμιλλη και συνάμα ανεκμετάλλευτη φυσική ομορφιά.
Η φύση στάθηκε απλόχερη με τα χωριά μας είναι κρίμα που δεν έχουν αναβαθμιστεί και δεν έχουν γίνει αναγνωρίσιμοι τουριστικοί προορισμοί ακόμη...
Κάτι που θα αλλάξει από την ερχόμενη Κυριακή με την νίκη της "Δύναμης Ευθύνης" που έχει τη θέληση και τον τρόπο να το πράξει...
Με σεβασμό προς τους συνδημότες έδωσε απλόχερα αγάπη όπως πάντα και εκείνοι την αγκάλιασαν αυθόρμητα διαβεβαιώνοντας ότι στηρίζουν την  προσπάθεια της γιατί το αξίζει να τους εκπροσωπεί.
Σημειωτέον ότι παντού την Αγγελική Μπαντέκα συνόδευσε ο αγαπημένος φίλος της Στέφανος Λαγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.