Τελευταίες Ειδήσεις

Debate υποψηφίων δημάρχων-Μια αναγκαιότητα για την ενημέρωση των δημοτών/ισσών


Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΝδυασμού ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Σωτήρης Παπαχρήστος, καλεί σε debate του υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Μετεώρων. Ο διάλογος, η αντιπαράθεση των απόψεων, θέσεων και προτάσεων για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Μετεώρων είναι αναγκαίος, γιατί οι δημότες και οι δημότισσες θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ακούσουν τις απόψεις και τις προτάσεις των συνδυασμών για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Μετεώρων και να αποκτήσουν μια καλύτερη, πιο πλήρη εικόνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος είχε αποδεχτεί την πρόσκληση συμμετοχής σε debate μετά την οριστική υποβολή των ψηφοδελτίων. Τώρα πια που θα ψηφοδέλτια έχουν επίσημα ανακοινωθεί πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση και να προτείνει ημερομηνία διεξαγωγής του debate. Περιμένουμε να τηρήσει όσα είπε.

Από τον διάλογο όλοι/ες θα είμαστε κερδισμένοι/ες, γιατί ο διάλογος λειτουργεί θετικά στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής συζήτησης με επιχειρήματα.

Κύριε Αβραμόπουλε, στα πλαίσια των παραπάνω, σας καλώ να ορίσετε την ημερομηνία διεξαγωγής του debate, αφενός για να βοηθήσουμε από κοινού στην ενημέρωση των δημοτών κι αφετέρου να μην φανείτε ανακόλουθος σε πρότερη πρόθεση σας.

 

Σωτήρης Παπαχρήστος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.