Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Με τον Πρωθυπουργό στα Τρίκαλα




Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές και μετέβη και στην περιοχή μας, και συγκεκριμένα στα Μεγάλα Καλύβια. Παρών ασφαλώς στην επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

 

Με το πέρας της επίσκεψης, ο Τρικαλινός Βουλευτής υπογράμμισε, «Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία στον τόπο μας. Έδωσε σαφείς οδηγίες και ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε να διατεθεί ένα ελικόπτερο για να ελεγχθούν όλες οι περιοχές για τις οποίες δεν υπήρχε πρόσβαση και να δοθεί άμεσα βοήθεια από αέρος. Ο Πρωθυπουργός τόνισε: «Θα κινητοποιήσω ό,τι πόρο υπάρχει, εθνικό και ευρωπαϊκό, για να καλύψουμε πρώτα απ’ όλα τις ανάγκες σε αποζημιώσεις όλων των πληγέντων»».

 

 

Η θεομηνία έπληξε σφοδρά και τον τόπο καταγωγής του Θανάση Λιούτα, τον Δήμο Φαρκαδόνας.  Ο βουλευτής βρισκόμενος εκεί … εγκλωβισμένος λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Τρικάλων-Καρδίτσας από την πρώτη στιγμή βρισκόταν συνεχώς δίπλα στους κατοίκους των χωριών κατά μήκος του Πηνειού… που υπέστησαν τις καταστροφικές ζημιές..  

 

Η συμφορά που ήρθε στον Νομό Τρικάλων, μας πονά όλους, σημείωσε ο Θανάσης Λιούτας. «Ανείπωτη τραγωδία… Μεγάλη Καταστροφή». «Άμεση ανακούφιση, άμεσες αποζημιώσεις, συνεχή στήριξη και βοήθεια. Για τον τόπο μας που επλήγη και για όλους τους συμπολίτες μας που ζουν αυτή την πρωτόγνωρα σκληρή και επώδυνη κατάσταση»…

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.