Τελευταίες Ειδήσεις

Στο πλευρό των πληγέντων στα Μεγάλα Καλύβια ο Βασίλης Αγγέλης

Οργώνει καθημερινά τον νομό ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Αγγέλης φροντίζοντας να ακούσει τους συμπολίτες και να επικοινωνήσει τις θέσεις του συνδυασμού ενόψει των εκλογών...Στο πλαίσιο των περιοδειών του ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στα Μεγάλα Καλύβια εκφράζοντας τη θλίψη και την συμπαράστασή του προς τους κατοίκους, συζήτησε μαζί τους τονίζοντας την ανάγκη πλήρους αποζημίωσής τους.

Παράλληλα προέτρεψε τους πληγέντες να συμβουλευθούν τον προσωπικό τους δικηγόρο για την κατά περίπτωση επιπλέον της Κρατικής αποζημίωση - αποζημίωση ηθικής βλάβης για τις υλικές ζημιές και την καθημερινή ταλαιπωρία όλων των πληγέντων κατοίκων στη Θεσσαλία- διαφυγοντα κέρδη επιχειρήσεων διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

   Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο ακίνητο δωρεάς κ. Δεληλιγκα στα Τρίκαλα και εξέφρασε τον προβληματισμό για την καθυστέρηση του έργου από την Περιφερειακή αρχή επισημαίνοντας πως θα πρέπει να υπάρχει πάντα συνέπεια και συνέχεια λόγων και έργων...





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.