Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Μιχαλάκης: Ανεβαίνει η στάθμη των ποταμών, αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενη


Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν ενσκήψει στο νομό. Η συνεχιζόμενη σφοδρή βροχόπτωση τις τελευταίες 30 και πλέον ώρες σε όλο το νομό Τρικάλων, έχει δημιουργήσει προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων και τις κατολισθήσεις που έχουν σημειωθεί στα ορεινά.


Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, η στάθμη των ποταμών όπως και των καναλιών διαρκώς ανεβαίνει, απόρροια της μεγάλης ποσότητας νερού που έχει πέσει στην περιοχή μας. Από πλευράς Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε συνεργασία με τους τέσσερις δήμους του νομού, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για διάνοιξη των ποταμών και μπάζωμα των ρεμάτων, ώστε να διοχετευτεί το νερό για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.


Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς από το πρωί σε περιοχές όπου υπάρχουν προβλήματα, προς το παρόν η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ωστόσο αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ ευχήθηκε να μην βρέξει πολύ κατά την διάρκεια της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.