Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβάθμιση και Συντήρηση Διαδικτυακού και Τεχνολογικού Εξοπλισμού στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Μετεώρων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς



Κατόπιν εντολής του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου, ο Δήμος Μετεώρων ξεκινά μια ολοκληρωμένη διαδικασία αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού και των λογισμικών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η εποπτεία αυτής της πρωτοβουλίας έχει ανατεθεί στους καταρτισμένους ειδικούς συνεργάτες, κ. Τσιαντούλα Ανδρέα και κ. Γεώργιο Βαΐου.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στη ζωή μας, είναι περισσότερο από απαραίτητο να ενσωματωθεί στο εκπαιδευτικό περιβάλλον με τρόπο αποτελεσματικό και ασφαλή.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την εγκατάσταση – επιδιόρθωση υπολογιστών, την εξασφάλιση γρήγορης διαδικτυακής σύνδεσης για την καταγραφή παρουσιών, καθώς και την ενίσχυση της διαδικτυακής ασφάλειας.

 

Στόχοι:

ü Εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των τεχνολογικών συστημάτων και των λογισμικών.

ü Ενίσχυση της διαδικτυακής ασφάλειας.

ü Ομαλή λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής παρουσιών.

 

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Μετεώρων, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στους μικρούς μας φίλους, στους εκπαιδευτικούς, καθώς και στους γονείς.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Γ. Αλέκος τόνισε:

«Η νέα σχολική χρονιά είναι μια σελίδα που γυρίζει, φέρνοντας νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Εύχομαι στους μικρούς μας φίλους μια ευτυχισμένη, δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά, γεμάτη καινούριες εμπειρίες και γνώσεις.»

 

Από το γραφείο του Δημάρχου








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.