Τελευταίες Ειδήσεις

Ηλίας Σιούτας του Αντωνίου (Τσουκάτος). Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Ηλίας Σιούτας (Τσουκάτος), με καταγωγή από την Θεοτόκο Καλαμπάκας και μόνιμη διαμονή στην Καλαμπάκα τα τελευταία τριάντα επτά χρόνια.

 

Εξήντα ετών, παντρεμένος με την Σοφία Ορφανού του Θωμά, με την οποία και αποκτήσαμε δύο παιδιά.

 

Διαθέτω πιστοποίηση Τεχνικού Ασφαλείας και αρκετές πιστοποιήσεις στον κλάδο της εστίασης.

 

Εργάστηκα ως “εναερίτης τεχνικός ηλεκτρολόγος” και εργοδηγός στην ΔΕΗ, ενώ διατηρώ επιχείρηση εστίασης στην Καλαμπάκα από το 1988.

 

Διετέλεσα Πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Θεοτόκου (Α.Δ.Σ.Θ.) για δέκα επτά χρόνια και μέλος Δ.Σ. στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεοτόκου.

 

Μου αρέσει η μουσική, η κουζίνα και η λαϊκή παρέα, για κριτική συζήτηση των πολιτικών και κοινωνικών δρώμενων αλλά και των επιλογών που καθορίζουν το μέλλον των παιδιών μας.

 

Πιστεύω οτι ο Δήμος δεν είναι απλά μία γεωγραφική ενότητα. Πρέπει να είναι μία συνεχώς εξελισσόμενη Δυναμική Κοινότητα, που αναπτύσσεται ομόρροπα, βασιζόμενη στην συνεργασία και στην συνέργεια των κοινοτήτων μεταξύ τους και με την πόλη-έδρα του Δήμου.

 

Οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, εκφράζουν πλήρως το όραμα μου για τον τόπο και σε συνδυασμό με το πολιτικό ήθος και ύφος, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του ηγέτη τους, είναι ο λόγος που αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.