Τελευταίες Ειδήσεις

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο της Διάβας.

Τελέστηκε σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο της Διάβας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Διάβας Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος, παρουσία των μαθητών, των γονέων τους, της Διευθύντριας του σχολείου κας. Αικατερίνης Χαραλάμπους και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Διάβας κ. Φώτη Αλέκου.

Ο π. Ηρακλής ευχήθηκε υγεία και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους γονείς και στην δασκάλα, για την οποία ανέφερε πως άκουσε πολύ καλά λόγια στα Τρίκαλα όπου δίδασκε και πως θα κάνει πολύ καλή εργασία στο σχολείο. Επίσης, σημείωσε πως πάντοτε η πόρτα και η αγκαλιά της ενορίας της Διάβας είναι ανοιχτή προς όλους τους μαθητές της Διάβας και τους γονείς και πως μέσα από το ενοριακό έργο των Κατηχητικών, του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, της Πολυζωείου Ενοριακής Βιβλιοθήκης και μέσα από τις ενδιαφέρουσες και ποικίλες ενοριακές δραστηριότητες οι μαθητές καλλιεργούνται πνευματικά και το χωριό διατηρεί τη ζωντάνια του. Κλείνοντας επεσήμανε πως η Εκκλησία και η Τοπική Κοινότητα διά του Προέδρου αυτής θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα στους μαθητές.

Στο τέλος του αγιασμού, η ενορία της Διάβας, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και 4 χρόνια, μοίρασε στους μαθητές σχολικά είδη από το Χαμόγελο του παιδιού, τα οποία είναι προσφορά της συνταξιούχου νηπιαγωγού Βασιλικής Νούλα - Φίλιου εκ Διάβας και γλυκίσματα που αποτελούν προσφορά ανωνύμου.

Καλή σχολική χρονιά!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.