Τελευταίες Ειδήσεις

Θρίλερ με τον θάνατο επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά - Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα


Ένας 36χρονος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «BLUE HORIZON» που είχε αποπλεύσει με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε στη θάλασσα.


Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Λιμενικό καθώς υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο επιβάτης εμποδίστηκε από μέλη του πληρώματος να επιβιβαστεί και μάλιστα σπρώχτηκε στη θάλασσα. 



Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.


Δόθηκε εντολή να συλληφθούν ο καπετάνιος και όλα τα μέλη του πληρώματος.


Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη όταν τελειώσουν με τις καταθέσεις των επιβατών.


Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ώρα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού


«Πτώση άνδρα στον Λιμένα του Πειραιά κατά τον απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “Blue Horizon”. Ο ανωτέρω ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το πλοίο επιστρέφει στον Πειραιά».


Βαρβιτισώτης: Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών


«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


«Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» συμπλήρωσε.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.