Τελευταίες Ειδήσεις

Tρίμμης Νικόλαος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.




Φίλες, φίλοι 

Είμαι ο Νίκος Τρίμμης με καταγωγή από το Σκεπάρι και μεγαλωμένος στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά .

Πενήντα ενός ετών, παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Πόπη Κοτσίρα, με την οποία και έχουμε μία κόρη.

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασκώ το επάγγελμα του μηχανικού ελεύθερου επαγγελματία για είκοσι έξι συναπτά έτη.

 

H πολιτική ως στρατηγική κοινωνικής οργάνωσης και τρόπος άσκησης εξουσίας  με προσέλκυσε νωρίς.

Με συνεπαίρνει η δυνατότητα συμμετοχής στην λήψη αποφάσεων σχετικών με την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου και τον σχεδιασμό του μέλλοντος μας.

Έχω αναπτύξει δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), διατελώντας μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Τμήματος Κ&Δ Θεσσαλίας

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων.

 

Ως επιστήμονας και δημότης, θεωρώ απαραίτητη προϋπόθεση και βάση για οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο, την ύπαρξη σοβαρών και μελετημένων έργων υποδομής (ύδρευσης, αποχέτευσης , φωτισμού, βελτίωση οδικού δικτύου ) που υποστηρίζουν τη βιώσιμη λειτουργικότητα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων του Δήμου.

 

Η ολοκλήρωση του  Σχεδίου Πόλης Καστρακίου και τα τοπικά πολεοδομικά σχέδια για τα χωριά του Δήμου, θα λύσουν μία σειρά θεμάτων.

Η επιμελής φροντίδα του αγροτικού οδικού δικτύου, η δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων και η δημιουργία ολοκληρωμένου αρδευτικού δικτύου με τη μεταφορά νερού σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες   , θα βελτιώσουν την ήδη επίπονη και οικονομικά ασύμφορη εργασία των γεωργοκτηνοτρόφων.

H βελτίωση του συνόλου των υποδομών στις ορεινές κοινότητες, σε συνδυασμό με την αμεσότερη και ευκολότερη επικοινωνία των κατοίκων με τις κοινωνικές δομές της πόλης-έδρας, αποτελούν ένα σοβαρό κίνητρο εγκατάστασης μόνιμου πληθυσμού σε αυτές.

 

Θα υπηρετήσω υπεύθυνα τον τόπο μου μέσα από τις “τάξεις” του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για το πολιτικό ήθος και ύφος, το όραμα, την οξυδέρκεια, την εμπειρία στα “κοινά” και τον διακαή πόθο του να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Μετεώρων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.