Τελευταίες Ειδήσεις

O Δημήτρης Γκανούλης υποψήφιος με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

 


   Γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά, περισσότερες φορές από όσες μπορούμε να αγνοήσουμε, της βρώμας της διαφθοράς, της παρακμής που πηγάζουν από ένα σύστημα δημαρχοκεντρικό.

     Όλα αυτά έχουν σαν συνέπεια την δημιουργία μιας κοινωνίας σε κατάσταση διαρκούς σύγχυσης , άγχους, θυμού και παραίτησης αξιόλογων ανθρώπων με την ενασχόληση τους με τα κοινά.

     Ας σταθούμε μακριά από μύθους και ιδεοληψίες του παρελθόντος οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις διαιρέσεις μας, την αντιπαλότητά μας και την έχθρα που έχουν καλλιεργήσει οι συμπολίτες μεταξύ τους.

     Βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή, ο συνδυασμός ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με υποψήφιο δήμαρχο το ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ έχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που επιθυμούμε. Ο στόχος των εκμεταλλευτών είναι οι λαμπρές πόλεις με πολλά στολίδια και φκιασίδια με φώτα και ξενοδοχεία αλλά χωρίς χαρούμενους ανθρώπους. Υπάρχουν ευτυχισμένες πόλεις χωρίς ευτυχισμένους κατοίκους; ΟΧΙ βέβαια. Κάθε αρχή που καταδικάζει την ευτυχία πρέπει να μπει στο περιθώριο. Η ανθρώπινη χαρά, η ευτυχία, η υγεία, η αγάπη, ο έρωτας, η αξιοπρέπεια δεν εκφράζονται με οικονομικούς δείκτες και δυστυχώς ούτε χαρίζονται.

     Όσον αφορά τα χωριά μας, τα έχουν εγκαταλείψει και τρέχουν να αγοράσουν σπίτια στην πόλη.

 

Μην επιτρέψεις στους άλλους να περπατήσουν στο μυαλό σου με τα βρόμικα λεφτά τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.