Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Αρχισαν να «μιλούν» τα κινητά - Στο «μικροσκόπιο» βίντεο και DNA


Αγώνα δρόμου δίνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή.


Το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες συγκρίνεται με τα αξιοποιήσιμα δείγματα των αντικειμένων που εντοπίστηκαν από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως αναφέρει το Mega.



Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται και όλα τα βίντεο από τα κινητά των συλληφθέντων που κατασχέθηκαν αλλά και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.


Με ειδικό λογισμικό γίνεται επεξεργασία, καθαρίζουν τα πρόσωπα για να αποκαλυφθεί ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον 29χρονο.


Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η ταυτοποίηση του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή θεωρείται πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία από τους αξιωματικούς, καθώς το οπτικοακουστικό υλικό που έχει ληφθεί δε δίνει καθαρά πρόσωπα.


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς τα βίντεο και οι φωτογραφίες από τα επεισόδια είναι σκοτεινά και δε διακρίνονται πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει και καμία διάθεση από τους συλληφθέντες να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν.


Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η Αστυνομία κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει. Στο βίντεο περιλαμβάνεται μια φωτογραφγία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.