Τελευταίες Ειδήσεις

Βαγγέλης Αγγελάκης-Επαναφορά του νόμου «Κατσέλη»


«Τσουνάμι» πλειστηριασμών έρχεται στην περιοχή των Τρικάλων έως τα τέλη του 2023, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των ελεύθερων επαγγελματιών που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται.


Καταστήματα, χώροι στάθμευσης, αποθήκες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες αγροτεμάχια και οικόπεδα, έχει προγραμματιστεί να βγουν σε πλειστηριασμό μέχρι το τέλος του χρόνου.


Για τραγικές και απαράδεκτες καταστάσεις κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, ζητώντας την προστασία των δανειοληπτών και την επαναφορά του νόμου «Κατσέλη».   


«Θα έπρεπε η Κυβέρνηση να επαναφέρει το νόμο «Κατσέλη» που προστάτευε την α’ κατοικία. Ως φορείς ζητάμε και την προστασία της επαγγελματικής στέγης. Όταν πριν χρόνια υπήρχε μια ομαλότητα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Όμως, ήρθε η οικονομική κρίση, όλα ανατράπηκαν» τόνισε ο κ. Αγγελάκης.


Ο κ. Αγγελάκης σημείωσε ότι νέα Κυβέρνηση θα οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα για τους επαγγελματίες που πληρώνουν μια δεκαετία σκληρής ύφεσης, αλλά και τα αποτελέσματα της πανδημίας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.