Τελευταίες Ειδήσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ & ΗΛΙΑΣ ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά ακόμη δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Πρόκειται για τον Γιάννη Δραγούτσο από τη Γελάνθη και τον Ηλία Καυκούλα από το Μουζάκι, στους οποίους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Βασικά χαρακτηριστικά όλων των στελεχών μας, παλιών και νέων, είναι η μεγάλη θέληση για προσφορά στις τοπικές κοινωνίες και η πλούσια δραστηριότητα στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο τους. Πρόκειται για προτερήματα τα οποία αξιοποιούνται με κάθε τρόπο καθημερινά από τη Δημοτική αρχή και αποτελούν εφαλτήρια για την παραγωγή του πλούσιου έργου της. Δέσμευσή μας είναι ότι το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη πενταετία, εφόσον στις εκλογές του Οκτωβρίου οι συνδημότες ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Συνδυασμό μας.  Οι επιδιώξεις και οι στόχοι που θέσαμε είναι ξεκάθαροι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι τοπικές κοινωνίες θα ανταποκριθούν πολύ θετικά στο κάλεσμά μας. Εξάλλου το ψηφοδέλτιό μας, του οποίου μεγάλο μέρος έχουμε παρουσιάσει με αναλυτικά στοιχεία για τους συμμετέχοντες υποψήφιους, είναι κατά κοινή ομολογία πολυσυλλεκτικό, πλουραλιστικό, με ανθρώπους από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας μας και νικηφόρα δυναμική. Μέσα σε ορυμαγδό πρωτοφανών κρίσεων, ως Δημοτική Διοίκηση αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα οδηγώντας το Δήμο Μουζακίου με ασφάλεια στο «ξέφωτο». Η «Νέα Πορεία» προς το μέλλον έχει ήδη αρχίσει. Πάμε όλοι μαζί να ανοίξουμε μια νέα «Σελίδα» δημιουργίας και συνεχούς ανάπτυξης του τόπου.

Για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισημαίνουμε τα παρακάτω:


 Δραγούτσος Ιωάννης του Γεωργίου
, συντ/χος έμπορος. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές. Είναι πτυχιούχος Λογιστικής, αλλά επί δεκαετίες λειτουργούσε στο Μουζάκι πασίγνωστο κατάστημα επώνυμων ρούχων unisex με την ονομασία «Γιάννης Σπορ». Διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. «Αστροναύτης» Γελάνθης. Επίσης, είχε σημαντική δράση ως μέλος της εθελοντικής ομάδας που είχε συστήσει ο Δήμος Μουζακίου για τον κυκλώνα «Ιανό».

Καυκούλας Ηλίας του Βασιλείου, Διοικητικός Υπάλληλος του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων. Διετέλεσε Δ/ντης, Υ/ντης και Γραμματέας σε διάφορα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά το 2019 θέτοντας υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.