Τελευταίες Ειδήσεις

Αποστόλου Αλέξανδρος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Διάβας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Αλέξανδρος Αποστόλου, με καταγωγή και μόνιμη πλέον διαμονή την Διάβα Καλαμπάκας.

 

Εβδομήντα οκτώ ετών, παντρεμένος με την Στογιάνκα Αποστόλου. Γονείς δύο παιδιών και ευτυχείς παππούδες τριών εγγονιών και δύο δισέγγονων.

 

Επί σειρά ετών, ασχολήθηκα με την εστίαση και τον ξενοδοχειακό τομέα στην Γερμανία, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Γύρισα στον αγαπημένο μου τόπο το 2014.

 

Ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες και μου αρέσει η ορεινή πεζοπορία και η καθημερινή επικοινωνία με τους συνδημότες μου, συζητώντας για την καθημερινότητα αλλά και για το για μέλλον των απογόνων μας.

 

Προτεραιότητες μου είναι η φροντίδα του εσωτερικού οδικού δικτύου, ιδιαίτερα του κεντρικού δρόμου, η επιδιόρθωση των αυλακιών άρδευσης, η φροντίδα του αγροτικού δικτύου με καθαρισμούς και διαπλατύνσεις  και το ξεχορτάριασμα των οικοπέδων, για λόγους αισθητικής και πυροπροστασίας.

 

Αποφάσισα να συμπορευθώ με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” και τον Σωτήρη Παπαχρήστου, αφού η πολύχρονη οικογενειακή φιλία, μου επιτρέπει να γνωρίζω το ήθος, την οξυδέρκεια και την αδιαμφισβήτητη αγωνιστικότητα του.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.