Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώτη Μαργαρίτα Μαρία. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Φίλες, φίλοι



Είμαι η Μαρία Γιώτη με καταγωγή την περιοχή της Παραμυθιάς Ηπείρου και μόνιμη διαμονή από το 2000 την Καλαμπάκα.

 

Παντρεμένη με τον Γιώργο Κατσίκο, με τον οποίο και έχουμε δύο παιδιά.

 

Σπούδασα Λογιστική στα ΤΕΙ Πάτρας, ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις “Διαμεσολαβητή”, “Χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου” και “Οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων”.

 

Εργάστηκα ως γραμματέας και βοηθός λογιστηρίου στον “Σταφιδικό Οργανισμό Πάτρας, ως πωλήτρια στην βιοτεχνία εσωρούχων “Miss Lito”, ως γραμματέας του συμβολαιογράφου Νικόλαου Αδάμου και τα τελευταία δέκα τρία χρόνια συνεργάζομαι με το ασφαλιστικό γραφείο “ΕΥΡΩΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ” του Χάρη Σιαματά.

 

Τα ενδιαφέροντα μου μονοπωλούνται από τον χορό, την αγιογραφία, την χορωδία και την προσφορά και αλληλεγγύη στις μικρές ηλικίες. Συμμετέχω σε τρείς συλλόγους παραδοσιακών χορών, είμαι ενεργό μέλος της δημοτικής χορωδίας, ενώ διετέλεσα γραμματέας για έξι χρόνια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

 

Μέσα στην “βεντάλια” προτεραιοτήτων μου είναι η διατήρηση και ανάδειξη του παραδοσιακού μας πολιτισμού, κάτι που είδα να γίνεται στο Μόναχο όπου μεγάλωσα, και να αγνοείται σχεδόν στην Ελλάδα.

Η βιώσιμη κινητικότητα είναι το δεύτερο σοβαρό θέμα. Πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, ράμπες ΑΜΕΑ, ποδηλατόδρομοι, παιδικές χαρές και πάρκα αναψυχής προσιτά σε μικρούς και μεγάλους, θεωρούνται απαραίτητα.

 

Επιλέγω τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου για την εμπειρία και την τεχνογνωσία, την αντίσταση στα “διαπλεκόμενα” και κυρίως την πραγματική τους πρόθεση και διάθεση να πάνε τον τόπο μας, τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.