Τελευταίες Ειδήσεις

Τούλας Αθανάσιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Σάκης Τούλας, τριάντα δύο ετών, με καταγωγή την Βλαχάβα Καλαμπάκας και μόνιμη διαμονή στο Καστράκι.

 

Αποφοίτησα από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων με ειδίκευση “Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί”.

Είμαι ενεργός χοροδιδάσκαλος σε πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής και ιδρυτικό μέλος του χορευτικού συλλόγου “Mετεώρων Παρέα”.

 

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό, φάνηκε πολύ νωρίς. Επτά χρονών άρχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ, ενώ αργότερα πέρασα από τις ομάδες της περιοχής. Τον Βράχο Καστρακίου, την Κρύα Βρύση, τον Κεραυνό Βασιλικής και την Θεόπετρα.

 

Το ενδιαφέρον μου για τα παιδιά, ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια των σπουδών μου.

Εργάστηκα ως στέλεχος κατασκήνωσης και προπονητής στίβου και ποδοσφαίρου.

 

Τον ελεύθερο χρόνο μου, τρέχω και παίζω ποδόσφαιρο. Η άθληση με εκτονώνει σωματικά και μου προσφέρει πνευματική διαύγεια.

 

Στόχοι μου είναι:

 

- H περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού. Με καινούριους χώρους και εγκαταστάσεις.

- Η στήριξη του αθλητισμού για όλους. Με στόχο την ευεξία αλλά κυρίως την πρόληψη νοσημάτων. Η δημόσια υγεία είναι αγαθό στο οποίο όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση. Απαιτούνται καθαροί, ασφαλείς και οργανωμένοι χώροι αναψυχής – άθλησης, με ελεύθερα πολυόργανα άθλησης, είτε μιλάμε για το αστικό δίκτυο είτε για το περιφερειακό.

- Η στήριξη του Πολιτισμού. Με την ανάπτυξη των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου και ενίσχυση των πολιτιστικών φορέων.

- Η φροντίδα της πόλης. Η καθαριότητα, το εσωτερικό οδικό δίκτυο, οι πεζοδρομήσεις, οι μονοδρομήσεις, το parking και οι ράμπες ΑΜΕΑ, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που θα ενισχύσουν την βιώσιμη κινητικότητα, κάνοντας την Καλαμπάκα μία ευρωπαϊκή πόλη, όπως ακριβώς της αξίζει.

- Οι υποδομές στις ορεινές μας κοινότητες.  Ύδρευση, φωτισμός, αγροτικό οδικό δίκτυο, ανάδειξη ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων, θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

- Η συνέχεια, η ανάπτυξη και η προώθηση των “αθλημάτων βουνού”. Θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση του “τουριστικού προϊόντος” του Δήμου μας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Σε αυτόν τον αγώνα συστρατεύομαι με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Γιατί αφενός είναι ο μοναδικός που μπορεί να σε κοιτάει στα μάτια κι αφετέρου βλέπεις την θέληση και την δυνατότητα του να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Μετεώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.