Τελευταίες Ειδήσεις

Καλαμαράς Γεώργιος του Ευαγγέλου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο ψηφοδέλτιο Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζια), με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου


Φίλες, φίλοι

Είμαι ο Γιώργος Καλαμαράς, γιος του Βαγγέλη, με καταγωγή από την Τζούρτζια. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου μεταξύ των Τρικάλων και του αγαπημένου μου χωριού.

Σπούδασα “Χρηματοοικονομικά” στα ΤΕΙ Κοζάνης, ενώ διαθέτω πιστοποίηση δασεργάτη.

Σήμερα, τριάντα επτά ετών, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος του “Δασεργατικού Συνεταιρισμού Ασπροποτάμου”, στον οποίο και ενίοτε εργάζομαι.

Το ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με τον αθλητισμό και την ορεινή πεζοπορία. Λατρεύω τα βουνά και τους ανθρώπους του τόπου μου και θλίβομαι όταν τον βλέπω να φθίνει χρόνο με τον χρόνο.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να βοηθήσω “συντεταγμένα” μέσα από τους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πιστεύω οτι ο Δήμος δεν είναι απλά μία γεωγραφική ενότητα. Πρέπει να είναι μία συνεχώς εξελισσόμενη Δυναμική Κοινότητα, που αναπτύσσεται ομόρροπα, βασιζόμενη στην συνεργασία και στην συνέργεια των κοινοτήτων μεταξύ τους και με την πόλη-έδρα του Δήμου.

Αυτό προϋποθέτει όραμα, θέληση και τις αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες, τα οποία διαθέτει ο υποψήφιος Δήμαρχος Σωτήρης Παπαχρήστος και τα μέλη του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” με τον οποίο αποφάσισα να συμπορευθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.