Τελευταίες Ειδήσεις

Σίμος Αθανάσιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Θανάσης Σίμος, με καταγωγή την Πολυθέα Ασπροποτάμου και διαμονή στα Τρίκαλα.

 

Εξήντα έξι ετών, συνταξιούχος έμπορος και πατέρας δύο παιδιών.

 

Ασχολήθηκα με το χονδρεμπόριο αλλά και με τον κλάδο της εστίασης.

 

Το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στις αξίες του πολιτισμού, του εθελοντισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και της πολιτικής ως μοχλό προώθησης και ανάπτυξης τους.

 

Διετέλεσα σύμβουλος στην Κοινότητα Πολυθέας την δεκαετία 1980 και μέλος του μορφωτικού συλλόγου, ενώ μέχρι και σήμερα προσφέρω εθελοντική εργασία στην φροντίδα των υποδομών της κοινότητας.

 

Η κύρια προτεραιότητα μου είναι η ορθολογική διαχείριση του Ασπροποτάμου και η προστασία της πέστροφας. Μία συνεργασία μεταξύ ενός τοπικού Συλλόγου Αλιείας, Δήμου και Δασαρχείου, μπορούν να σώσουν τον Ασπροπόταμο, βοηθώντας στην επιβίωση της πέστροφας και της βιοποικιλότητας της περιοχής.

Θεσμικό πλαίσιο υπάρχει εδώ και χρόνια στην ευρωπαϊκή πρακτική και νομοθεσία. Απαιτείται η συνειδητοποίηση των κατοίκων και η βούληση της Αυτοδιοίκησης.

 

Επιλέγω να αγωνιστώ μέσα από τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου, για την ικανότητα, την οξυδέρκεια, την τεχνογνωσία, την δύναμη και την δυνατότητα του να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Μετεώρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.