Τελευταίες Ειδήσεις

Βασιλική Βλαχοθανάση - Τασούλα. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Βασιλική Βλαχοθανάση - Τασούλα με καταγωγή από το Καλονέρι και μόνιμη διαμονή στην Καλαμπάκα.

Παντρεμένη με τον Απόστολο Βλαχοθανάση με τον οποίο και αποκτήσαμε δύο αγόρια.

 

Έχω σπουδάσει “Υγιεινή Διατροφή”, ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις για την “ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος”, “δημιουργικής κουζίνας”, “διαχείρισης αγροτικών προϊόντων” και “διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού”.

Έχω δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας και τρακτέρ.

 

Εργάστηκα ως υπάλληλος “ελέγχου ανθρώπινου δυναμικού” στην  Deutche Bank και σε αρκετά πολυκαταστήματα στην Γερμανία, ενώ υπήρξα ιδιοκτήτρια καταστημάτων εστίασης.

Τέλος, εργάστηκα κατά περιόδους ως chef στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Καλαμπάκα.

 

Είμαι ιδιοκτήτρια του Restaurant OLIVE 21 στην Καλαμπάκα, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και πέντε αστέρια αξιολόγησης.

 

Η ενασχόληση με τα “κοινά” με συναρπάζει.

Διετέλεσα Πρόεδρος Θεσσαλικών Συλλόγων στο Ντύσελντορφ και Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Εθνικοτοπικών Συλλόγων Γερμανίας.

 

Πιστεύω στην δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δίχως όμως στεγανά, οικογενειοκρατίες και κομματικά στερεότυπα. Στην Δημοτική Αρχή που συζητά με τον δημότη και αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

 

Ο Δήμος μας, χρειάζεται πολλές αναβαθμίσεις σε κοντοπρόθεσμο και μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα, ώστε να πάψει να είναι ο “φτωχός συγγενής” της Θεσσαλίας.

 

Θα παλέψω για τις αυτονόητες υποδομές της πόλης και των χωριών μας.

Βιώσιμη κινητικότητα, εσωτερικά και αγροτικά οδικά δίκτυα, καθαριότητα, ευταξία, χώροι στάθμευσης, φωτισμός, ασφάλεια, αύξηση χρόνου τουριστικής διαμονής, ύδρευση, ανάδειξη πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων, στήριξη συλλόγων πολιτισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

 

Όλα αυτά, συμπορευόμενη με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Γιατί είμαι απόλυτα συμβατή με το όραμα του για τον Δήμο Μετεώρων αλλά και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει για να το πραγματοποιήσει. Μία ανοιχτή αγκαλιά σε όλους εκείνους με το ανοιχτό πνεύμα, που ζουν, εργάζονται και ονειρεύονται στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.