Τελευταίες Ειδήσεις

Ευαγγελία Νάτσιου-Τσεκούρα. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Λίτσα Νάτσιου με καταγωγή από την Αγναντιά και μόνιμη διαμονή την Καλαμπάκα.

 

Παντρεμένη με τον Χρήστο Τσεκούρα με τον οποίο και αποκτήσαμε δύο παιδιά.

 

Επί σειρά ετών εργάστηκα στον τομέα της εστίασης στην Γερμανία και αργότερα στην Ελλάδα, ενώ για αρκετά χρόνια διαχειρίστηκα περίπτερο στην πόλη της Καλαμπάκας.

 

Μου αρέσει η ορεινή πεζοπορία και περιήγηση.

Με ηρεμεί και μου προσφέρει την απαραίτητη επαφή με την φύση.

 

Ο Δήμος μας, χρειάζεται πολλές και οργανωμένες παρεμβάσεις με μεσομακροπρόθεσμους στόχους, τόσο στην έδρα όσο και στις ορεινές κοινότητες του.

 

Απαιτείται ένα πραγματοποιήσιμο όσο και μετρήσιμο αναπτυξιακό σχέδιο που θα περιλαμβάνει το σύνολο του πληθυσμού και της έκτασης.

 

Η πόλη, πρέπει να γίνει μία ευρωπαϊκή πόλη. Ανάλογη των μοναδικών φυσικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών της μνημείων αλλά και του πλήθους επισκεπτών που δέχεται καθόλη την διάρκεια του έτους.

 

 

Πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, σήμανση, ολοκλήρωση πάρκου αναψυχής, parking και ράμπες ΑΜΕΑ, θα ενισχύσουν την βιώσιμη κινητικότητα που είναι  και ζητούμενο για δημότες και επισκέπτες.

Απρόσκοπτη λειτουργία και ανάδειξη των μουσείων μας σε συνδυασμό με υπαίθριες δραστηριότητες στα ορεινά, θα αυξήσουν τον χρόνο διαμονής επισκεπτών που είναι και ζητούμενο για το τουριστικό μας προϊόν.

 

Τα χωριά μας πρέπει να απαλλαχθούν επιτέλους από τα χρόνια προβλήματα υποδομών ύδρευσης, φωτισμού, καθαριότητας και οδοποιίας.

Ο Αγροτουρισμός, ο περιηγητικός, ο ορειβατικός, ο αθλητικός και ο θρησκευτικός τουρισμός θα προωθήσουν το τουριστικό μας πλεονέκτημα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Μικροί ξενώνες, πρόσκληση συλλόγων από Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίδα και ανάδειξη μνημείων και ιστορίας θα συμβάλλουν στην ομόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

 

Επιλέγω να αγωνιστώ υπό την ομπρέλα του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.

Η νέα σκέψη, η τεχνογνωσία, η αλληλεγγύη, η πίστη στην αλλαγή και ο δυναμισμός, είναι χαρακτηριστικά του τα οποία και μεταλαμπάδευσε στην ομάδα του. Μία ομάδα, που με χαρά και ελπίδα θέλω να είμαι μέλος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.