Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Σ. ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ


Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιώτη του Ηλία, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, για την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Δρακότρυπας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό όπου αγωνίζεται όλη του τη ζωή για την πρόοδο και ανάπτυξή του.   Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 1998, όταν εφαρμόστηκε η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση «Καποδίστριας» και συνενώθηκαν οι μέχρι τότε αυτόνομες Κοινότητες συστήνοντας τον μετέπειτα Δήμο Μουζακίου. Εκλέχτηκε τότε Πρόεδρος της Δρακότρυπας, ιδιότητα την οποία είχε μέχρι και το 2002. Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο, ήταν και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου με βάση τα ισχύοντα της εποχής για τα διοικητικά αξιώματα των ΟΤΑ.

Ο Κ. Κατσιώτης είναι άνθρωπος της εργασίας και της προσφοράς και είναι αποφασισμένος να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στην πραγμάτωση του  μεγάλου στόχου μας να φτιάξουμε ένα Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων στον τόπο.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.