Τελευταίες Ειδήσεις

Τζιλήνας Ευθύμιος. Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο τοπικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου.


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Ευθύμης Τζιλήνας, με καταγωγή και μόνιμη διαμονή την Καλαμπάκα.

 

Σαράντα επτά ετών, παντρεμένος με την Μαρία Καραγιάννη, με την οποία και αποκτήσαμε δύο παιδιά.

 

Τελείωσα ΕΠΑΛ με κατεύθυνση “Ηλεκτρολογία” και ΙΕΚ “Τουριστικών Συνοδών” με την ανάλογη πιστοποίηση.

Διαθέτω πιστοποιήσεις στις “Πράσινες Δεξιότητες”, και στην “Χρήση Υπηρεσιών Διδικτύου”, ενώ είμαι κάτοχος ECDL.

 

Ασχολούμαι με την Μετεωρολογία, την φωτογραφία, το mountain running, τo hiking, το trekking και την χειμερινή ορειβασία. Φωτογραφικό Λεύκωμα παραγωγής μου, φιλοξενείται στις μονές και στον Δήμο Μετεώρων. Κατέχω την θέση του γραμματέα στον Σύλλογο Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων.

 

Εργάστηκα ως εργοδηγός στον κατασκευαστικό τομέα, ως συνεργάτης σε εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, ως συνεργάτης της ΕΣΠΕΛ, ως δημοτικός υπάλληλος στο γραφείο κίνησης του αμαξοστάσιου Δήμου Καλαμπάκας, ενώ τώρα κινούμαι στον τομέα του Τουρισμού.

 

Βλέποντας χρόνο με χρόνο την φθίνουσα πορεία του Δήμου, αποφάσισα να λειτουργήσω συντεταγμένα μέσα από τους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

Θεωρώ προτεραιότητες:

Η προσέλκυση εναλλακτικού τουρισμού, θα αυξήσει τον χρόνο διαμονής στην Καλαμπάκα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφετηρία για τις υπαίθριες δραστηριότητες στα Μετέωρα και στις ορεινές μας κοινότητες.

Στήριξη του αθλητισμού για όλους. Με στόχο την ευεξία αλλά κυρίως την πρόληψη νοσημάτων. Η δημόσια υγεία είναι αγαθό στο οποίο όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση. Απαιτούνται καθαροί, ασφαλείς και οργανωμένοι χώροι αναψυχής – άθλησης, με ελεύθερα πολυόργανα άθλησης, είτε μιλάμε για το αστικό δίκτυο είτε για το περιφερειακό.

Tην ίση και δίκαιη αντιμετώπιση των δημοτών, κάτι που αποτελεί και έναν από τους θεμελιώδεις όρους του Συντάγματος μας.

Tην βιώσιμη κινητικότητα. Ράμπες ΑΜΕΑ παντού. Ποδηλατόδρομοι, πεζοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, σήμανση.

 

Γίνομαι συνοδοιπόρος στον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη η ειλικρίνεια, η εμπειρία, η γνώση και ο διακαής πόθος του για την ανάπτυξη του διαμαντιού που ακούει στο όνομα Δήμος Μετεώρων.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.