Τελευταίες Ειδήσεις

Σταυρούλα Σιακαβάρα. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου


Είμαι η Σταυρούλα Σιακαβάρα, με καταγωγή το Μαυρέλι και διαμονή στα Τρίκαλα.

Παντρεμένη με τον Γιάννη Παπαναστασίου με τον οποίο και έχουμε ένα παιδί.

Σπούδασα οικονομολόγος στην Θεσσαλονίκη και εργάστηκα μία δεκαετία στο λογιστήριο της Μπαλλής Α.Ε. κι άλλο τόσο στην Ε.Α.Σ. Καλαμπάκας, ενώ σήμερα συνεργάζομαι με λογιστικό γραφείο.

Ο αθλητισμός και ο χορός, είναι στο επίκεντρο ενδιαφέροντος μου, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτω.

Η αδιάλειπτη επικοινωνία με τον κόσμο και η ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα, είναι ένα χαρακτηριστικό που κληρονόμησα από την οικογένεια μου και την πολιτική της παράδοση.

Αποφάσισα να ασχοληθώ οργανωμένα με τα κοινά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βλέποντας την στασιμότητα άρα οπισθοδρόμηση του τόπου μας.

Θέλω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στους ορίζοντες που τώρα ανοίγουν στον Δήμο Μετεώρων.

Θέλω η Καλαμπάκα να γίνει η μικρή ευρωπαϊκή πόλη που αξίζει. Με τις υποδομές που απαιτούνται για μία βιώσιμη ανάπτυξη και μία βιώσιμη κινητικότητα.

Θέλω οι ορεινές μας κοινότητες να αναδειχθούν και να αναπτυχθούν, λύνοντας πρώτα τα απλά προβλήματα του εσωτερικού και αγροτικού οδικού δικτύου, της ύδρευσης και του φωτισμού.

Στηρίζω το πρόγραμμα και το όραμα του ΣΥΝδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Για να γυρίσουμε σελίδα. Για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.