Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΕΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του γνωστού μοντέλου μόδας Κώστα Γκρέκα, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, για την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

Πρόκειται για μια συνεργασία – έκπληξη που θέλαμε αρκετό καιρό και οι δυο πλευρές, η οποία σήμερα γίνεται πραγματικότητα.  

Ο Κώστας Γκρέκας είναι μοντέλο και επιχειρηματίας. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους 'Έλληνες σχεδιαστές (Μάκης Τσέλιο, Μιχάλη Ασλάνη, Νίκο Αποστολόπουλο, Βασίλειο Κωστέτσο κ.α.). Έχει πραγματοποιήσει καμπάνιες για τη ΜΕD ή τους μεγάλους οίκους μόδας που αντιπροσώπευε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες, έχει κάνει καταλόγους, έχει γυρίσει πολλές φορές την Ελλάδα, έχει φωτογραφηθεί για editorials σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, ενώ έχει περάσει κάποιους μήνες και στο εξωτερικό. Δεν έμεινε όμως μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και είχε αρκετές προτάσεις, διότι η καριέρα του στην Πατρίδα είναι εντυπωσιακή και η τεράστια αγάπη για τον τόπο του αξεπέραστη.

Ο Κώστας Γκρέκας ήταν ο μεγάλος νικητής του αγροτικού ριάλιτι «Φάρμα» του ΑΝΤ1 το 2021. Λατρεύει τη φύση και επισκέπτεται πολύ συχνά το χωριό του, τον Άγιο Ακάκιο χειμώνα και καλοκαίρι.

Μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχει κάνει, είναι για το γνωστό αναψυκτικό της Coca Cola και για έναν χρόνο η φωτογραφία του ήταν επάνω στο κουτάκι του ροφήματος.

Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» που έγινε viral και το 2008 στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» και στους Singles του Mega.

Αυτή την περίοδο ο Κώστας Γκρέκας κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης.

Είναι ιδιαίτερα δυναμικός και συνάμα ευαίσθητος χαρακτήρας. Του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλούς αγώνες βόλεϊ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα κτήματα του παππού του. Η επιθυμία του να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της περιοχής μας είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό αποφάσισε να συνταχθεί με το Συνδυασμό μας στη «Νέα Δημιουργική Πορεία» του για να μεταβούμε μαζί στη «Νέα Εποχή» του Δήμου Μουζακίου. Πεποίθησή μας είναι ότι η συμβολή του θα είναι πολύ σημαντική στην επίτευξη ενός από τους βασικότερους στόχους της επόμενης πενταετίας που είναι, με τη στήριξη των συνδημοτών, ως νέα Διοίκηση, να ενισχύσουμε στο μέγιστο βαθμό τους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, σε έναν Δήμο πρότυπο λειτουργίας και προόδου σε ολόκληρη την χώρα. 

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.