Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία στην άσφαλτο: Απανθρακώθηκε 67χρονη έπειτα από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο


Πέντε αλλοδαποί επιβάτες του λεωφορείου ελαφρά τραυματίες στο ΓΝ Άμφισσας - Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Άμφισσας.


Τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ, έγινε στις 3:30’ το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στη 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.



Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ΙΧ με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.



Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧ να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.


Επίσης από το λεωφορείο πέντε από τους 34 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.


Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.


Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.