Τελευταίες Ειδήσεις

Με ακόμη 2 νέες υποψηφιότητες για το περιφερειακό συμβούλιο ενισχύεται η «Λαϊκή Συσπείρωση» στα Τρίκαλα


Με 2 νέες δυναμικές υποψηφιότητες για το Περιφερειακό Συμβούλιο ενισχύεται το ψηφοδέλτιο  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Με συνολικά 19 υποψηφιότητες , συγκροτείται ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής - Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Τάσο Τσιαπλέ   , που μαζί με τους φίλους του συνδυασμού , τους ακούραστους υποστηρικτές του και τον λαό της Θεσσαλίας  μαζί μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη .

Ενισχύουν  το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  2 δυναμικές  γυναίκες , με αξιόλογη  επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα. Είναι οι

 Κάβουρα Κυριακή (Κική) του Αποστόλου. Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με καταγωγή από τα Μεγάλα Καλύβια, κατοικεί στα Τρίκαλα. Πολύτεκνη μητέρα, διατέλεσε  Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Μεγάλων Καλυβίων (ΕΛΟΚ)  , δραστηριοποιείται σε πολιτιστικούς φορείς και είναι δραστήριο μέλος στο  Πολιτιστικό Εργαστήρι  Τρικάλων Έαρ.

 Ντούβλη Κλεόνη του Γεωργίου, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης , κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου «Προστασία Περιβάλλοντος & Βιώσιμη Ανάπτυξη» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ , μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.