Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της συνδημότισσας Βασιλικής Χατζηγούλα από το Φανάρι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για την εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου. 

Είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και εκπονεί το μεταπτυχιακό της στο ΕΑΠ. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια που αφορούν την Ειδική Αγωγή και τη Σχολική Ψυχολογία.

Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης στην Βουλή των Ελλήνων, μέλος της ΝΟΔΕ του Δήμου Μουζακίου, όπως επίσης και Γενική Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φαναριωτών Θεσσαλίας «Η Ιθώμη».

Είναι κόρη του αείμνηστου Χρήστου Χαντζηγούλα, ο οποίος επί σειρά ετών θήτευσε Πρόεδρος της παλιάς Κοινότητας Φαναρίου, καθώς επίσης δημοτικός σύμβουλος του πρώην «Καποδιστριακού» Δήμου Ιθώμης και του «Καλλικρατικού» Δήμου Μουζακίου.

Ο Συνδυασμός μας την καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά. Ο  επικεφαλής νυν Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιος Φάνης Στάθης, συναντήθηκε μαζί της  εκδηλώνοντας τη συγκίνησή του διότι, – όπως είπε –, είχε την τιμή να θητεύσει με τον αείμνηστο πατέρα της στο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2010 – 2014, έχοντας άριστη συνεργασία μαζί του.  Ο Δήμαρχος επισήμανε πως σήμερα είναι διπλά χαρούμενος που η κόρη Β. Χατζηγούλα αποφάσισε την κοινή αυτοδιοικητική συμπόρευσή τους, ευχόμενος στην υποψήφια καλό αγώνα και καλή επιτυχία. 

Ανανεωμένοι σε πρόσωπα και ιδέες, με την εφαρμογή ενός μελετημένου, ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου, είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε το μεγάλο στόχο μας. Να κάνουμε το Δήμο Μουζακίου ισχυρό σύγχρονο αυτοδιοικητικό πυρήνα δημιουργίας και εξέλιξης. Συνεχίζουμε μαζί, το μέλλον είναι δικό μας!   









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.