Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Παρλαπίπας της παράγκας


Του Γιώργου Βαίου

Υπάρχει ένας εξαιρετικά παρατηρητικός και σχολιαστικός άνθρωπος ο Παρλαπίπας. Ο κ. Παρλαπίπας νομίζει ότι έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τις ατέλειες και τα παράξενα του κόσμου γύρω του. Αν τον δεις σε μια παρέα, πιθανότατα θα τον ακούσεις να σχολιάζει όλα όσα βρίσκει περίεργα ή αστεία.

Μια μέρα, ο κ. Παρλαπίπας αποφάσισε να κατασκευάσει μια παράγκα όπου θα μπορεί να καθίσει και να σχολιάσει επιλεκτικά τον κόσμο από απόσταση. Η παράγκα του Παρλαπίπα έγινε γνωστή ως το "Παρατηρητήριο του Παρλαπίπα", ένας χώρος όπου μπορούσε να καθίσει και να παρατηρεί τα πάντα γύρω του.

Με το που ο κ. Παρλαπίπας μπήκε στην παράγκα του, ξεκίνησε να σχολιάζει ό,τι έβλεπε. Από την περίεργη συμπεριφορά των περαστικών μέχρι τα αστεία γεγονότα στον δρόμο, δεν υπήρχε τίποτα που να μην σχολίαζε με δήθεν χιούμορ και μεγάλες δόσεις ειρωνείας.

Έτσι, οι φίλοι του τον αποκάλεσαν "Παρλαπίπας της Παράγκας". Και πλέον, κάθε φορά που εμφανίζεται, όλοι γνωρίζουν ότι θα ακούσουν τις περίεργες παρατηρήσεις του για τον κόσμο.

Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι ο κ. Παρλαπίπας της Παράγκας έχει γίνει ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, ένας παρατηρητής του κόσμου που δεν παραλείπει να μας κάνει να γελάμε και να σκεφτόμαστε ταυτόχρονα. Αυτό επικαλείτε εκείνος τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.