Τελευταίες Ειδήσεις

Υιοθεσίες Καλαμπάκα: Πριν & Μετά

 Οι σκύλοι που περιφέρονταν αδέσποτοι, άρρωστοι και εγκαταλελειμμένοι στους δρόμους της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής έχουν όλοι πριν και μετά.


Πριν δεν είχαν ζωή, ήταν «ανεπιθύμητα», ήταν «προβλήματα». Το ανεπιθύμητο και το πρόβλημα είναι απλά ότι δεν έχει βοηθηθεί, ότι δεν έχει αγαπηθεί, ότι δεν το έχει πονέσει κάποιος.

Εθελόντριες του ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, www.spazgreece.gr) με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής επισκέφθηκαν την Καλαμπάκα τον Σεπτέμβρη του 2019 μετά από έκκληση βοήθειας για στειρώσεις στην περιοχή.

Από τότε, σχεδόν 4 χρόνια μετά, μπορούμε περήφανες να παρουσιάσουμε κάποιες από τις υιοθεσίες που έχουν γίνει με φωτογραφίες πριν και μετά. Υπάρχουν και άλλοι, στο σύνολο είναι περίπου 45 ιστορίες.

Οι σκύλοι αυτοί είτε κυκλοφορούσαν άρρωστοι στους δρόμους είτε είχαν ξεχαστεί άρρωστοι στα σφαγεία και μετά στο κυνοκομείο, είτε τριγυρνούσαν στα Μετέωρα. 

Οι σκύλοι αυτοί σήμερα δεν ενοχλούν, δεν είναι άρρωστοι, δεν αναπαράγονται δίχως έλεγχο.  

Οι σκύλοι αυτοί σήμερα έχουν σπίτια και οικογένειες εκεί έξω όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί σκύλοι σαν αυτούς και όλοι μας έχουμε ακόμα δουλειά πολύ.

Μιμικέλλη Ελισάβετ,
Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων 















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.