Τελευταίες Ειδήσεις

Νέος υποψήφιος για το δήμο Τρικκαίων: Και το όνομα αυτού Γιώργος Βλαχογιάννης


Ανοιχτά εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Τρικκαίων ο Γιώργος Βλαχογιάννης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το trikalaIN.gr.


Όπως τόνισε ο Γιώργος Βλαχογιάννης ο Δήμος Τρικκαίων μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Παπαστεργίου, παραμένει στην ουσία «ακέφαλος» και θα ήθελε να είναι αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του υποψηφίου και επόμενου Δημάρχου Τρικκαίων.


Τα θετικά στοιχεία που συγκεντρώνει ο Γιώργος Βλαχογιάννης σε αυτή του την προσπάθεια, είναι πολλά και σημαντικά. Είναι ένα δυναμικό στέλεχος που γνωρίζει άριστα τη λειτουργία της αγοράς, ένας 40αρης τεχνοκράτης με πολλές ικανότητες στην οργάνωση και την διοίκηση (σε τέτοια άλλωστε ηλικία ξεκίνησε και ο Δημήτρης Παπαστεργίου την δημαρχιακή του καριέρα) και ιδιαίτερα γνωστός στην Αθήνα και τα κέντρα λήψης αποφάσεων, τόσο επαγγελματικά, ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε αναπτυξιακά προγράμματα, όσο και κομματικά, ως αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.


Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες κινήσεις του νεαρού Βλαχογιάννη στην διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων, που μοιάζει σαν ένα αμφίρροπο παιχνίδι που τώρα ξεκινάει και «χοντραίνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.