Τελευταίες Ειδήσεις

Βαγγέλης Παπακώστας. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικού συμβούλου Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023




Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Βαγγέλης Παπακώστας. Κατάγομαι από τον Γαύρο. Oι αγαπημένοι μου γονείς με μεγάλωσαν με λίγες αλλά βασικές αξίες. Εντιμότητα, οικογένεια, πατρίδα, προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είμαι μόνιμος κάτοικος Καλαμπάκας, σαράντα έξι ετών και πατέρας δύο παιδιών. Έχω σπουδάσει νοσηλευτική και υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία. Η έννοια της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, με καθορίζει από παιδί.


 

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο και την περιήγηση με την μοτοσυκλέτα στους δασικούς δρόμους. Γνωρίζω κάθε γωνιά αυτού του τόπου και αναπόφευκτα όλα τα προβλήματα των κατοίκων του.

 

Διακρίνω δύο βασικά προβλήματα του τόπου. Ο πρώτος είναι η έλλειψη ή υποβάθμιση υποδομών αναγκαίων στην καθημερινότητα των κατοίκων, ειδικά στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Ο δεύτερος είναι οτι η ισχυρή τουριστική επισκεψιμότητα δεν χαρακτηρίζεται από την διάρκεια. Πιστεύω οτι ο στρατηγικός συνδυασμός τουρισμού θρησκευτικού, συνεδριακού, περιηγητικού, αθλητικού, περιπέτειας και αγροτουρισμού, θα βοηθήσει στην αύξηση του χρόνου  διαμονής κι ως εκ τούτου στην μεγέθυνση του τουριστικού μας προϊόντος.

 

Πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Και αυτό γιατί πίστεψα στο όραμα του Σωτήρη Παπαχρήστου και του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες”. Ήρθε η ώρα να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά, ουσιαστικά και με διάρκεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.