Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Δούλης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Αύρας του Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023




Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Γιάννης Δούλης με καταγωγή από την Αύρα Καλαμπάκας, σαράντα δύο ετών και πατέρας εννέα παιδιών. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στο Αμβούργο και την Αύρα. Ωστόσο, επιδίωξη μου είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να εγκατασταθώ μόνιμα πλέον στο αγαπημένο μου χωριό.

 

Έχω σπουδάσει μηχανικός και σήμερα εργάζομαι ως τεχνικός συντηρητής στην αλυσίδα εστίασης McDonald’s.

 

Tις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με την ορειβασία και την υλοτομία διαθέτοντας την απαραίτητη πιστοποίηση για αυτό.

 

Δίνω μεγάλη σημασία στην ακρίβεια της λεπτομέρειας και στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

 

Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αύρας. Μία κοινότητα με ιστορία θρησκευτικής παράδοσης και αγροτικής παραγωγής. Στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου δίδαξε ο Κοσμάς ο Αιτωλός ενώ για πολλά χρόνια οι κάτοικοι ασχολήθηκαν με ονομαστά προϊόντα όπως το λάδι, τα αμπέλια, το κρασί και παλιότερα τα καπνά. Ένα χωριό πίσω από τα Μετέωρα, ελάχιστα χιλιόμετρα από την Καλαμπάκα κι όμως παρατημένο, επιβιώνει με την εθελοντική εργασία των κατοίκων του.

 

Προτεραιότητες μου είναι η καθαριότητα, η ευταξία, η δημιουργία ελάχιστων μικρών επιχειρήσεων εστίασης που θα κρατήσουν κάποιους νέους εδώ και θα προσελκύσουν άλλους από την ευρύτερη περιοχή και η  επαναλειτουργία του πολιτιστικού συλλόγου με ενέργειες που ξεκίνησαν με επιτυχία αλλά δεν συνέχισαν, όπως η ετήσια γιορτή λαδιού.

 

Κατεβαίνω ως υποψήφιος, με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί απλά είναι ο μοναδικός που πιστεύω οτι μπορεί να με βοηθήσει να βοηθήσω τον τόπο μου, με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και το εφικτό του όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.