Τελευταίες Ειδήσεις

Παπαπολυζόπουλος Δημήτρης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Αηδόνας του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”



 Φίλες, φίλοι

 

Είμαι ο Παπαπολυζόπουλος Δημήτρης με καταγωγή από την Αηδόνα.

Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στα Τρίκαλα και το αγαπημένο μου χωριό.

 

Σπούδασα Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχω συμμετάσχει σε πιστοποιημένα σεμινάρια Διαχείρισης Ανθρώπινων και Φυσικών Πόρων. Εργάζομαι ως λογιστής στην πόλη των Τρικάλων.

 

Το επάγγελμα μου απαιτεί δεξιότητες όπως ακρίβεια υπολογισμών, δυνατότητα συσχετισμών, οργανωτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Αυτές οι δεξιότητες μετουσιώνονται σε ικανότητες που απαιτούνται στην άσκηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακριβείς κοστολογήσεις έργων, αξιολόγηση επενδύσεων σε σχέση με το αποτέλεσμα τους, συσχετισμοί “κέρδους” για ανθρώπους και φυσικό περιβάλλον και αξιολόγηση αποτελεσμάτων.

 

Μία “βιώσιμη ανάπτυξη” της Αηδόνας είναι το όραμα μου.

 

Μου αρέσει η ορεινή περιήγηση, η φωτογραφία, η επικοινωνία με ανθρώπους που ξέρουν να ακούν αλλά και να δημιουργούν, επίσης μου αρέσουν τα ταξίδια ως εμπειρία και κυρίως γνώση.

 

Οι βασικοί μου στόχοι για τον τόπο και τους ανθρώπους έχουν να κάνουν με:

Την προώθηση και αύξηση της αναγνωρισιμότητας του χωριού. Η σύγχρονη τεχνολογία βοηθάει με τρόπους οικονομικά εφικτούς και ιδιαίτερα αποτελεσματικούς.

Την αύξηση πολιτιστικών και τουριστικών δραστηριοτήτων. Πολιτισμός και επισκεψιμότητα είναι ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης.

Φροντίδα εξωτερικού και εσωτερικού οδικού δικτύου. Ειδικά η ανανέωση του εσωτερικού δικτύου είναι επιτακτική μιας και το πέρασμα των χρόνων μείωσε σταδιακά την λειτουργικότητα τους.

Αξιοποίηση των πηγών Παπαρσένη, Λούτσας και Ντράμπουστι. Μπορούν να αποτελέσουν χώρους αναψυχής και πνευματικής χαλάρωσης για τους φιλοξενούμενους που επιλέγουν να περιηγηθούν στα μέρη μας.

Φροντίδα της παιδικής χαράς, της πλατείας, του φωτισμού και επιτέλους της κορνίζας ιστορικής αναφοράς του χωριού.

Καθαρισμός και φροντίδα του δικτύου υδραυλάκων     με τρόπο που να τα καθιστά λειτουργικά. Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν κτίρια που πλημμυρίζουν την εποχή έντονων βροχοπτώσεων.

Τακτική και προγραμματισμένη καθαριότητα και κοπή χόρτων. Θέμα αισθητικής σε έναν τόπο ευλογημένο αλλά και θέμα ασφάλειας. Η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα και ο κίνδυνος πυρκαγιών αυξημένος.

 

Τέλος, γνωρίζω οτι το χωριό μου έχει όλες τις προϋποθέσεις ανακήρυξης του σε “Παραδοσιακό Οικισμό”. Είναι αυτό που τελικά περικλείει το όραμα μου για την “βιώσιμη ανάπτυξη” του.

 

Επιλέγω για τον αγώνα μου το όχημα του ΣΥΝδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου αφού είναι ο μοναδικός που συγκεντρώνει όλες τις απαιτούμενες ικανότητες και δυνατότητες για την πραγματοποίηση του ρομαντικού μεν αλλά μετρήσιμου και εφικτού οράματος μου.

  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.