Τελευταίες Ειδήσεις

Μιχάλης Γκίνης. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Παναγίας Κουτσούφλιανης του Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023




Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Μιχάλης Γκίνης με καταγωγή από την Παναγία Κουτσούφλιανη. Μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στην Αθήνα και το αγαπημένο μου χωριό, με στόχο σε μερικούς μήνες να έχω μόνιμη διαμονή εδώ.

 

Εξήντα έξι ετών, πατέρας δύο παιδιών και συνταξιούχος.

 

Εργάστηκα όλα μου τα χρόνια ως λαχειοπώλης στην Αθήνα και συνεχίζω να είμαι Πρόεδρος του Σωματείου Λαχειοπωλών.

Η πολυετής εργασία μου στο πεζοδρόμιο και η καθημερινή μου επαφή με κάθε είδος ανθρώπων, μού χάρισαν τις αρετές της ενσυναίσθησης, της διαλλακτικότητας, της υπομονής και της προσαρμοστικότητας.

Μου αρέσει η ενασχόληση με τα οπωροκηπευτικά και οι συζητήσεις επί παντός επιστητού με καλούς συνομιλητές.

 

Συνεργάστηκα σε οργανωτικό επίπεδο με όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, πρώτη φορά όμως αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επίσημα, ώστε να θέσω γνώσεις και προσπάθεια στην διάθεση του κοινού καλού του τόπου μου.

 

Προτεραιότητες μου είναι :

To εσωτερικό οδικό δίκτυο. Η Παναγία είναι ένα σχετικά μεγάλο πυκνοκατοικημένο χωριό, πράγμα που απαιτεί κάτι περισσότερο από έναν κεντρικό δρόμο.

Η καθαριότητα και το ξεχορτάριασμα. Παράγοντες όχι μόνο ευταξίας αλλά και ασφάλειας.

Ο συχνός καθαρισμός και η χλωρίωση των τριών δεξαμενών νερού.

Η αναβάθμιση και προστασία του δικτύου ύδρευσης.

Η ανακαίνιση και υποστήριξη του ιστορικού ναού της Παναγίας που συμπυκνώνει και αντιπροσωπεύει την πολυτάραχη ιστορία μας.

Η συνέχιση και η προώθηση δράσεων των ήδη ακμαίων πολιτιστικών μας συλλόγων.

 

Είμαι βαθιά δημοκράτης. Διάλεξα να συμπορευθώ με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου αφού ο ίδιος διακρίνεται για το δημοκρατικό του ήθος και ύφος, την εμπειρία στα κοινά και τις επιστημονικές του γνώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.