Τελευταίες Ειδήσεις

Η απερισκεψία εκλεγμένου προέδρου εκθέτει και αποκαλύπτει τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο


Ο κ. Κώστας Αγγέλης, ανακοινώνοντας ένα πλήθος ψευδών κατηγοριών κατά του κ. Ιωάννη Χελιδώνη, εκδηλώνει μια θλιβερή ανευθυνότητα και αναστατώνει την πολιτική σκηνή με την επιδίωξή του για προσωπικό πολιτικό όφελος.

Ο κ. Κώστας Αγγέλης, προσπαθώντας να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για τον κ. Ιωάννη Χελιδώνη, αποκαλύπτει τον εγωισμό και την απερισκεψία του.

Ο κ. Αγγέλης, με ακατανόητες και αβάσιμες κατηγορίες κατά του κ. Ιωάννη Χελιδώνη, προσπαθεί να καλύψει τα ψέματα και την ανεύθυνη πολιτική στάση του πολιτικού του αρχηγού, του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη  Αβραμόπουλου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν με τον κ. Χελιδώνη και άλλους προέδρους δείχνουν απλά μια στιγμή συνάντησης που επιδίωξε προσωπικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια προσπάθεια παραπλάνησης, παραπληροφόρησης των συμπολιτών μας και δεν μπορούν να ερμηνεύονται επ’ ουδενί ως ένδειξη υποστήριξης.

Οι πολίτες δικαιούνται την αλήθεια και όχι τις διαστρεβλώσεις και τις παραπλανητικές εκδηλώσεις και πράξεις ενός υποψηφίου Δημάρχου με φωτογραφίες και ψεύτικους τίτλους στις αναρτήσεις του, επιδιώκοντας ψηφοθηρικό όφελος και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Τελικά

“Οι Εκλεγμένοι Πρόεδροι της Δ.Ε. Ασπροποτάμου 'Στηρίζουν' Λευτέρη Αβραμόπουλο; Ή Μήπως Όχι;"

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.