Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της κα. Ελένης Πελτέκη - Μαλανδρινού, μια Υποψήφια σύμβουλος με πάθος και δέσμευση για μια καλύτερη κοινότητα


Θέλω να απευθυνθώ σε εσάς σήμερα για να μιλήσω για μια αξιόλογη υποψήφια για τη θέση της τοπικής συμβούλου, την  κα. Ελένη Πελτέκη - Μαλανδρινού. Η Ελένη έχει εκφράσει την επιθυμία της να υπηρετήσει την τοπική μας κοινότητα και  να υποβάλλει την υποψηφιότητά της.

Η Ελένη είναι μια επαγγελματίας με πλούσια εμπειρία και γνώσεις σε πολλούς τομείς. Ως ελεύθερη επαγγελματίας, έχει αποδείξει την ικανότητά της να αντιμετωπίζει προκλήσεις και να επιτυγχάνει αποτελέσματα. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που ακούει τις ανάγκες των πολιτών και δρα με σκοπό την εξυπηρέτηση του συνόλου της κοινότητας.

Της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Θα ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου για την υποψηφιότητά μου στην τοπική κοινότητα Μηλιάς Καταφύτου (Ασπροποτάμου). Αισθάνομαι την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπήσω την κοινότητά μας και να εργαστώ για το κοινό μας καλό.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές και ποικίλες, αλλά είμαι αποφασισμένη να εργαστώ με ενέργεια, δέσμευση και συνεργασία για την αντιμετώπισή των προβλημάτων στην κοινότητά μου.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τον δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρο Αλέκο  για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και για την ευκαιρία που μου παρέχει να συνεισφέρω στην τοπική μας κοινότητα.

Η υποψήφια τοπική σύμβουλος

Ελένη Πελτέκη - Μαλανδρινού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.