Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Οικονόμου: Απαραίτητο για το νομό μας μια σοβαρή και ικανή φωνή στη Βουλή


Είναι απαραίτητο να υπάρξει στη Βουλή μια σοβαρή και ικανή φωνή που να μιλάει και να ακούγεται, δήλωσε μιλώντας στα ερτζιανά ο Γιώργος Οικονόμου:


« Μπορεί να είναι η δεύτερη φορά που έγινα βουλευτής για μία μέρα, αλλά κάνω, εγώ και η ομάδα μου, οτιδήποτε είναι δυνατόν ώστε να είμαι και για όλη την επομένη θητεία βουλευτής. Είναι απαραίτητο για το Νομό μας να υπάρχει, πέραν της ΝΔ, μια σοβαρή και ικανή φωνή στη Βουλή, που να μιλάει και να ακούγεται. Και αυτό θα γίνει μόνο αν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.


Αυτό που έδειξε η κάλπη του Μαΐου, ήταν μια έντονη αποδοκιμασία στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Και στα πρόσωπα, αλλά και στην πολιτική τους.


Εγώ ως άτομο, και ως ΠΑΣΟΚ, καλώ τους δημοκρατικούς πολίτες σε μια συστράτευση απέναντι στη ΝΔ και τα προβλήματα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα ήδη, και καλούμε το λαό να στηρίξει το δημοκρατικό προοδευτικό σχέδιο μας.


Νομίζω πως είναι δεδομένες οι 3 έδρες για τη ΝΔ, οπότε για την 4η έδρα ο εκλογικός νόμος λέει ότι ερωτώνται τα κόμματα από τα μικρότερα προς τα μεγαλύτερα. Άρα, το σημαντικό στα Τρίκαλα θα είναι να ψηφίσει ο κόσμος ΠΑΣΟΚ, ώστε να ανεβούνε οι απόλυτοι ψήφοι που θα πάρει το κόμμα εδώ. Συνεπώς, με 14,5% πανελλαδικά στο ΠΑΣΟΚ, ο νομός μας θα εκλέξει βουλευτή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.