Τελευταίες Ειδήσεις

Επιστολή Γιάννη Μπουτίνα για την επικείμενη κατάργηση του καταστήματος της ALPHA BANK στην Καλαμπάκα


ΠΡΟΣ: ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ υπ. κου ΨΑΛΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ CEO ALPHA BANK


ΘΕΜΑ: Επικείμενη κατάργηση κατ. Καλαμπάκας


Στο άκουσμα της είδησης που αφορά την επικείμενη κατάργηση του καταστήματος Καλαμπάκας, εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου και σας γνωστοποιώ τα τεράστια προβλήματα που θα επιφέρει μια τέτοια απόφαση σας .


Την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων επισκέπτονται κάθε χρόνο άνω του 1,7 εκ επισκέπτες οι οποίοι σε βαθμό άνω του 60% διανυκτερεύουν.


Στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων λειτουργούν ξενοδοχειακές μονάδες άνω των 4500 κλινών , ενώ στην περιοχή πραγματοποιούνται επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων μέσω του Αναπτυξιακού νόμου και προγραμμάτων ΕΣΠΑ και LEADER .Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι επενδυτές και οι διαδικασίες απαιτούν τη φυσική παρουσία του επιχειρηματία στην τράπεζα και όχι απλές συναλλαγές μέσω internet ή ΑΤΜ.


Στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων η οποία είναι καθαρά αγροκτηνοτροφική περιοχή δραστηριοποιούνται εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι οι οποίοι δεν έχουν τη γνώση να εξυπηρετηθούν με συναλλαγές μέσω internet ή ΑΤΜ


Επίσης η ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων έχει μεγάλο αριθμό πολιτών τρίτης ηλικίας οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω internet ή ΑΤΜ.


Σε επικείμενη κατάργηση του καταστήματος θα πρέπει όλοι οι παραπάνω συμπολίτες να μεταβαίνουν στα Τρίκαλα , όπου θα συσσωρευθούν όλοι οι κάτοικοι του νομού .Σημειωτέον ότι ο Δήμος Μετεώρων είναι δεύτερος σε έκταση στη χώρα και αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα όταν κάτοικοι από ορεινά χωριά χρειάζονται 2-2,5 ώρες να μεταβούν στα Τρίκαλα .


Η δε σώρευση χρημάτων σε μετρητά στις οικίες αναστέλλει την διατήρηση καταθέσεων και αυξάνει τον κίνδυνο κλοπών και αυξάνει τον κίνδυνο για τις ζωές των συμπολιτών μας .


Γνωρίζουμε ότι η κοινωνία του Δήμου Μετεώρων στήριξε την τράπεζα σας με κεφάλαια καταθέσεων αλλά και πολλές εμπορικές συναλλαγές . Είναι σαφές ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει , όταν στατιστικά παρουσιάζει θετικά στοιχεία .


Ζητούμε λοιπόν την αναθεώρηση της επικείμενης απόφασης σας για κατάργηση του καταστήματος Καλαμπάκας.


 


Με εκτίμηση


ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.