Τελευταίες Ειδήσεις

Νεκρή η 27χρονη στην Κω: Τι ερευνούν οι Αρχές


Τραγικός ο επίλογος που γράφτηκε, χθες το απόγευμα, στις έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία. 


Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως. Είναι αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.



Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το κουβάρι των γεγονότων.


Ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στην Κω, ενώ σήμερα Δευτέρα. ο 32χρονος που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.


Ο 28χρονος σύντροφός της, που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook.


Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα με εκατοντάδες ακολούθους του να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.


Φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός δημοσίευσε η ΕΡΤ. 


Βίντεο ντοκουμέντο ΕΡΤ: Η στιγμή που βγάζουν τη σορό της 27χρονης στην Κω

Βίντεο ντοκουμέντο ΕΡΤ: Η στιγμή που βγάζουν τη σορό της 27χρονης στην Κω


Βίντεο ντοκουμέντο ΕΡΤ: Η στιγμή που βγάζουν τη σορό της 27χρονης στην Κω


Βίντεο ντοκουμέντο ΕΡΤ: Η στιγμή που βγάζουν τη σορό της 27χρονης στην Κω


Το χρονικό της υπόθεσης


Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.


Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.


Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με την μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.


«Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.


Την Πέμπτη 15 Ιουνίου το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδόσει missing alert με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.