Τελευταίες Ειδήσεις

Ζάγκα Γκούμα Ελένη. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικής συμβούλου Βλαχάβας Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023



Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Ελένη Γκούμα Ζάγκα του Γεωργίου. Κατάγομαι από την περιοχή Αμφιλοχίας και μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα στην αγαπημένη μου Βλαχάβα και την Αθήνα. Είμαι παντρεμένη με τον Ιωάννη Λαζάρου Γκούμα με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά.

 

Σπούδασα αρχικά Λογιστική κι αμέσως μετά Νοσηλευτική στη Σχολή “Σοφία Σλήμαν”του Νοσοκομείου Θώρακος Σωτηρία. Εργάστηκα στα νοσοκομεία Υγεία και Σωτηρία όπου τα τελευταία χρόνια έκανα μετάταξη στο τμήμα Διοικητικού – Λογιστικού και υπηρέτησα ως γραμματέας στο γραφείο του Διοικητού.

 

Μου αρέσουν τα βουνά, τα ταξίδια, η παράδοση και η εθελοντική προσφορά στους συνανθρώπους μου σε ζητήματα ουσίας. Γνωρίζω πολύ καλά τον τόπο, τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του.

 

Θέλω να αγωνιστώ για την επίτευξη μίας σειράς στόχων που θα αναδείξουν την περιοχή μου και θα κάνουν καλύτερη, ευκολότερη και περισσότερο όμορφη την ζωή των μόνιμων κατοίκων της. Το νερό, η καθαριότητα, η διευκόλυνση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων, τα λιθόστρωτα στο εσωτερικό οδικό δίκτυο, ο καθαρισμός και η σηματοδότηση μονοπατιών και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού είναι άμεσοι στόχοι μου.

 

Επέλεξα τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί ο ίδιος είναι νέος με φρέσκιες ιδέες, απλός, προσιτός, κοντά στους δημότες και γνώστης των λύσεων ως εξαιρετικός πολιτικός μηχανικός.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.