Τελευταίες Ειδήσεις

Αποστόλης Αποστόλου. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως τοπικού συμβούλου Μαυρελίου Δήμου Μετεώρων για τις Δημοτικές Εκλογές 2023


Συνδημότισσες, συνδημότες

 

Είμαι ο Αποστόλης Αποστόλου. Με καταγωγή και διαμονή το Μαυρέλι Καλαμπάκας. Συνταξιούχος πλέον και πατέρας δύο παιδιών.

 

Υπήρξα βιοτέχνης επίπλων για αρκετά χρόνια. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 1995. Αγαπάω τον τόπο μου και το πείσμα των ανθρώπων που μένουν και προσπαθούν εδώ. Αγαπάω επίσης το ψάρεμα, το κυνήγι και την μελισσοκομία. Ειδικά η παρατήρηση της κοινωνίας των μελισσών μού δίδαξε και συνεχίζει να μου διδάσκει βασικές αρχές που πρέπει να διατηρεί μία κοινωνία. Εργατικότητα, αφοσίωση στην ολοκλήρωση έργου, εκλέπτυνση, ομαδικό πνεύμα, γενναιοδωρία, ευημερία.

 

Πρωτεύοντες στόχοι μου είναι : Ένα καινούριο δίκτυο ύδρευσης. Ναι μεν έχουμε καινούρια γεώτρηση αλλά το παλιό, σκουριασμένο δίκτυο διανομής αφενός υποβαθμίζει την ποιότητα νερού κι αφετέρου δημιουργεί συχνές πυκνές διακοπές. Δημιουργία πολλών μικρών τεχνητών λιμνών προς εξυπηρέτηση του πληθυσμού που είναι κατά βάση κτηνοτροφικός. Αγροτικό οδικό δίκτυο. Συντήρηση του ιστορικού μνημείου της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με έτος κτίσης το 1640. Αναστήλωση και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου Σταθμός Λόχου Ευζώνων όπου ήταν τα σύνορα του Ελληνικού Κράτους από το 1881 μέχρι τους Βαλκανικούς Πολέμους.

 

Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” αφενός γιατί είναι μία νέα και ελπιδοφόρα κίνηση στον Δήμο Μετεώρων κι αφετέρου γιατί ο Σωτήρης Παπαχρήστος είναι ένας επιστήμονας με εμπειρία, προσιτός και πρόθυμος να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τις ελπίδες των συμπατριωτών του.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.