Τελευταίες Ειδήσεις

Με 2 παιδικές ταινίες (19 & 20 Ιουνίου) η έναρξη θερινών προβολών στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας!


Καθώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, η ταινία «Πάντα στο κόκκινο» θα προβληθεί τη Δευτέρα 19/6 στις 9:00 μ.μ. και τη Τρίτη 20/6, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Η μικρή πυροσβέστης».

Η πρώτη ταινία είναι μια ευρηματική αλληγορία θηλυκής ενηλικίωσης, στην οποία πρωταγωνιστεί μια αδέξια αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση 13χρονη, η Μέι Λι, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον της ευσυνείδητης κόρης και των χαοτικών συναισθημάτων που προκαλεί η εφηβεία. Εντελώς ξαφνικά διαπιστώνει ότι κάθε φορά που την πλημμυρίζει ένα έντονο συναίσθημα, μεταμορφώνεται σε γιγάντιο κόκκινο πάντα!

Στη δεύτερη ταινία, η πρωταγωνίστρια Georgia θα παρεισφρήσει σε μια ομάδα εθελοντών πυροσβεστών, μεταμφιεσμένη σε αγόρι, προσπαθώντας να βρεθεί στα βήματα ενός κατά συρροή εμπρηστή. Η Georgia πρέπει να διατηρήσει κρυμμένη την αληθινή της ταυτότητα, ειδικά όταν ο πατέρας της αναλαμβάνει να ηγηθεί αυτής της έρευνας!

Πολύ γέλιο, αμέτρητες περιπέτειες, απίθανα γραφικά και διασκεδαστικές πλοκές θα απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.