Τελευταίες Ειδήσεις

Το νόημα από την επίσκεψη Βαρουφάκη


Και   είπε ο Γ. Βαρουφάκης χθες από τη Λάρισα δηλαδή ότι είπε και στα Τρίκαλα σήμερα ….. με απλά λόγια: «Ο κ. Πρωθυπουργός θυμήθηκε ξαφνικά τους υδρογονάνθρακες.

Έστω ότι συμφωνούμε, που δε συμφωνούμε, θα πάρει 15 χρόνια μέχρι να βγει το πρώτο βαρέλι πετρελαίου, η πρώτη ποσότητα φυσικού αερίου, μέχρι τότε θα είναι άχρηστα γιατί μέχρι τότε οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας θα είναι παντού, θα είναι πολύ φθηνές, θα είναι το μέλλον.

Ο κ. Μητσοτάκης παραπληροφορεί τον κόσμο, προσπαθεί να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες…» (Καλά που δεν του θύμισαν του πρωθυπουργού δηλαδή και τους λιγνίτες της Ελασσόνας. Τι πονεμένη ιστορία κι αυτή…).Και συνέχισε να εξηγεί: «Στην Ελλάδα, όταν υπάρχει μία κρίση που έρχεται από έξω, είτε είναι covid, είτε είναι κρίση χρέους που ήρθε από την Lehman Brothers και μας πτώχευσε το 2010, είτε είναι το φυσικό αέριο σήμερα, κάποιοι επιτήδειοι, το 1% του 1% τρίβουν τα χέρια τους. Τρίβουν τα χέρια τους εις βάρος της δικής σας της ψυχής. Το ΜέΡΑ25 είμαστε το μόνο κόμμα που ονοματίζουμε τους ανθρώπους αυτούς, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες είναι, κάνουν τη δουλειά τους, η Βουλή, η Κυβέρνηση, γιατί τους τα δίνει, την ώρα που ο κόσμος υποφέρει;» (Άντε ντε…).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.