Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίαση του ΔΣ Μετεώρων

 


Συνεδριάζει απόψε το ΔΣ Μετεώρων στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας με σειρά θεμάτων στην  ημερήσια διάταξη.

Η συνεδρίαση:


1.-Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

2.-Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματοςέτους 2022.

3.-Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των  Φύλων.

4.-Χαρακτηρισμός κωδικού αριθμού εξόδων στον πρ/σμό οικ. έτους 2022 ως δεκτικού εκδόσεως ενταλμάτων προπληρωμής.

5.-Επεκτάσεις δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

6.-Αίτημα της εταιρίας «ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» για παράταση μίσθωσης του λατομείου της Θεόπετρας.

7-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του δημοτικού δάσουςΓάβρου για την περίοδο 2019-2028.

8.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του συνδιακατεχόμενου δάσους Μεγάλης Κερασιάς για την περίοδο 2022-2026.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Αρσενίου

9.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του συνδιακατεχόμενου δάσους TK Κλεινού για την περίοδο 2019-2028.

10.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του συνδιακατεχόμενου δάσους «Κατσανουνίου» Κ. Γερακαρίου για την περίοδο 2022-2026.

11.-Έκφραση απόψεων του Δημοτικού συμβουλίου επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του δημοτικού δάσους Καστανιάς για την περίοδο 2019-2028.

12.-Απευθείας ανάθεση καυσοξύλευσης ατομικών αναγκών δημοτικού δάσους Μαυρελίου (αίτημα Κλεισιάρη Φώτιου)

13.-Γνωμοδότηση περί της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων της υφιστάμενης μονάδας παραγωγής σκυροδέματος, φερόμενης ιδιοκτησίας της «ΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ», που βρίσκεται στη θέση  «ΜΥΚΑΝΗ» της  Δ.Ε Χασίων.

14.-Αίτημα της Ιεράς Μονής ΑγίωνΘεοδώρων.

15.-Γνωμοδότηση περί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση ΑΕΠΟ για την κατασκευή και λειτουργία  μικρού Υδροηλεκτρικού σταθμού στη θέση  «Ρέμα Χουτιάνας» Κ. Γλυκομηλιάς.

16.-Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου ώστε ο αυτοτελής οικισμός του Αγίου Δημητρίου Κοινότητας Γάβρου του Δήμου Μετεώρων, να γίνει Κοινότητα του Δήμου Μετεώρων.

17.-Πρακτική άσκηση φοιτητών (ΤΕΙ) στον Δήμο Μετεώρων.

18.-Αίτηση Ανδρίτσου Τριάδας για διακοπή μίσθωσης αγροτεμαχίου στη θέση  «Σγάρες» της Κ.  Περιστέρας.

19.-Αιτήματα περί παραχώρησης χρήσηςτου παλιού τυροκομείου στη θέση «Καστανιές» της Κ. Χρυσομηλιάς.

20.-Παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου που χρησιμοποιείται ως ελεύθερος δημοτικός χώρος στάθμευσης(parking) επί της οδού: Δεληγιάννη στην Καλαμπάκα του Δήμου Μετεώρων.

21.-Παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου που χρησιμοποιείται ως ελεύθερο δημοτικό πάρκινγκ (parking) επί των οδών: Βλαχάβας, Λαϊκής Αγοράς, Ιωάννη Μεταξά και Νικολάου Πλαστήρα στην Καλαμπάκα του Δήμου Μετεώρων.

22.-Εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Μαυρελίου του Δήμου Μετεώρων.

23.-Άνοιγμα νέου λογαριασμού όψεως, ορισμός υπολόγου διαχειριστή και εγκατάσταση τερματικού σταθμού πληρωμών- POS στο  πλαίσιο οικονομικής διαχείρισης της πολιτιστικής-τουριστικής δομής του Δήμου Μετεώρων «Αίθουσα τρισδιάστατης ψηφιακής απεικόνισης (3D)».

24.-Τροποποίηση του από 22-11-2019 συμφωνητικού για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου, λόγω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

25.-Αίτημα Μανούση Κων/νου περί ανανέωσης του συμφωνητικού του εκμίσθωσης  δημοτικής έκτασης στη θέση «ΠΑΡΤΣΙ» της ΚοινότηταςΠαναγίας.

26.-Κατανομή πίστωσης από Κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2022 (Α΄Κατανομή) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

27.-Αίτημα της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση αδειών εκσκαφής για μικροεπεκτάσεις & μετατοπίσεις υπόγειων καλωδίων στο Δήμο Μετεώρων.

28.-Αίτηση Χουτέα Βασιλείου περί οικονομικής ενίσχυσης στην ομάδα «Βράχος Καστρακίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.