Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα καταγγελία-κόλαφος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο -Τι κατέθεσε η 40χρονη για τη σχέση τους και τα βίντεο


Η νέα καταγγελία που «έκαψε» εκ νέου τον γνωστό παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, έγινε από μια 40χρονη στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, η οποία μάλιστα προσκόμισε και το σχετικό βίντεο το οποίο εδώ και χρόνια ήταν αναρτημένο σε διεθνή πορνοσελίδα στο διαδίκτυο.


Για τον λόγο αυτό ο γνωστός παρουσιαστής, παρότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κρατήθηκε εκ νέου προκειμένου να παρουσιαστεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τη νέα καταγγελία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2004 έως και το 2006 η 40χρονη σήμερα γυναίκα είχε ερωτικό δεσμό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, και βέβαια την είχε πείσει να κινηματογραφήσει τις προσωπικές τους στιγμές κάτι που τελικά έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.


Όταν πια το 2006 του ζήτησε να χωρίσουν, απαίτησε να σβηστούν τα βίντεο που είχε τραβήξει ο γνωστός παρουσιαστής, όπως και έγινε, όμως ο ίδιος τότε της είχε πει και μάλιστα της είχε επιδείξει τις συσκευές από τις οποίες δήθεν είχε διαγράψει το επίμαχο ή τα επίμαχα βίντεο, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πιστέψει πως δεν συντρέχει πια κανένας λόγος ανησυχίας.


Όμως και όταν πια ξέσπασε ο σάλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η 40χρονη πια γυναίκα άρχισε να ανησυχεί με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες να ψάχνει στο διαδίκτυο προκειμένου να δει εάν πραγματικά ο παρουσιαστής είχε σβήσει το βίντεο.


Δυστυχώς για την ίδια, σε γνωστή, διεθνή μάλιστα ιστοσελίδα με πορνό είδε να φιγουράρει το βίντεο που είχε καταγράψει ο ίδιος με τις προσωπικές τους στιγμές.


Αμέσως το αποθήκευσε, μίλησε με τον δικηγόρο της και το απόγευμα της Κυριακής πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας στη Θεσσαλονίκη όπου και παρέδωσε το βίντεο, με αποτέλεσμα να αναλάβει τις επιπλέον έρευνες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.